Måndag
Nattbakad karré med kokt potatis, skysås, rotselleri & picklad lök (L).
Panerad kolja med pommes frites, remouladsås & citron (GL).
Grekisk sallad med fetaost, tomat, rödlök, kanderade valnötter & oliver (L).
Tisdag
Beuf Bourguignon av högrev med champinjoner, sidfläsk, lök & potatispuré (L).
Pocherad sej med kokt potatis, brynt smör, räkor, dill & citron (L).
Grekisk sallad med fetaost, tomat, rödlök, kanderade valnötter & oliver (L).
Onsdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör & gröna ärtor (GL).
Bakad kolja med kokt potatis, vitvinssås, pepparrot & morot (L).
Risotto med gulbetor, sockerärtor, chevré, parmesan & krasse (L).
Torsdag
Pannbiff med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L).
Pocherad kummel med potatispuré, creme ninonsås, picklad silverlök & dill (L).
Risotto med gulbetor, sockerärtor, chevré, parmesan & krasse (L).
Sallad, bröd och kaffe ingår.