Lunchmeny – uppdateras varje vecka

 Välkommen till Tycho Mat och Möten – där matglädje och möten går hand i hand!

Brahegatan 10–12, Göteborg

Lunch 129 kr

Vecka 27 (30 juni – 4 juli) :: 11.00 – 14.00
Måndag
Nattbakad karré med kokt potatis, skysås, rotselleri & picklad lök (L). Panerad kolja med pommes frites, remouladsås & citron (G). Bakad morot med morotspuré, smörade bönor, dragon & chervecreme (L).
Tisdag
Köttfärslimpa med rosmarinsås, rostade rotfrukter & picklad blomkål (L). Pocherad sej med kokt potatis, brynt smör, pepparrot & morot (L). Bakad morot med morotspuré, smörade bönor, dragon & chervecreme (L).
Onsdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör & gröna ärtor (GL). Bakad kolja med kokt potatis, vitvinssås, pepparrot & morot (L). Bakad morot med morotspuré, smörade bönor, dragon & chervecreme (L).
Torsdag
Pannbiff med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L). Pocherad kummel med potatispuré, creme ninon, picklad silverlök & dill (L). Halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (L).
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med pommes frites, bearnaisesås, rödvinssås, tomat- & rödlökssallad. Pocherad sej i morotsbuljong med palsternacka. Halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (L).
Sallad, bröd och kaffe ingår.
031–218 110 tychobar.se