Måndag
Beuf Bourguignon av högrev med champinjoner, sidfläsk, lök & potatispuré (L).
Pocherad kummel med kokt potatis, vitvinssås, palsternacka & citron (L).
Halloumiburgare med pommes frites, sallad, picklad lök, tomat & halapenomayo (GL).
Tisdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & lingon.
Bakad kolja med potaispuré, creme minon, morot & dill (L).
Halloumiburgare med pommes frites, sallad, picklad lök, tomat & halapenomayo (GL).
Onsdag
Schnitzel med pommes frites, rödvinssås, kryddsmör & haricot verts (GL).
Sej Grenobloise med kokt potatis, brynt smör, kapris & rödbeta (L).
Friterad blomkål med quinoa, grönkål, picklad lök, persilje- & citronyoghurt (GL).
Torsdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L).
Pocherad kolja med potatispuré, sandefjordsås, kål & citron (L).
Friterad blomkål med quinoa, grönkål, picklad lök, persilje- & citronyoghurt (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.