Lunchmeny – uppdateras varje vecka

 Välkommen till Tycho Mat och Möten – där matglädje och möten går hand i hand!

Brahegatan 10–12, Göteborg

Lunch 129 kr

Vecka 16 (14 – 17 april) :: 11.00 – 14.00
Måndag
Beuf Bourguignon av högrev med champinjoner, sidfläsk, lök & potatispuré (L). Pocherad kummel med kokt potatis, vitvinssås, palsternacka & citron (L). Halloumiburgare med pommes frites, sallad, picklad lök, tomat & halapenomayo (GL).
Tisdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & lingon. Bakad kolja med potaispuré, creme minon, morot & dill (L). Halloumiburgare med pommes frites, sallad, picklad lök, tomat & halapenomayo (GL).
Onsdag
Schnitzel med pommes frites, rödvinssås, kryddsmör & haricot verts (GL). Sej Grenobloise med kokt potatis, brynt smör, kapris & rödbeta (L). Friterad blomkål med quinoa, grönkål, picklad lök, persilje- & citronyoghurt (GL).
Torsdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L). Pocherad kolja med potatispuré, sandefjordsås, kål & citron (L). Friterad blomkål med quinoa, grönkål, picklad lök, persilje- & citronyoghurt (GL).
Fredag
Stängt
Sallad, bröd och kaffe ingår.
031–218 110 tychobar.se