Lunchmeny – uppdateras varje vecka

 Välkommen till Tycho Mat och Möten – där matglädje och möten går hand i hand!

Brahegatan 10–12, Göteborg

Lunch 129 kr

Vecka 4 (20 – 26 januari) :: 11.00 – 14.00
Måndag
Kalv Wallenbergare med gräddsås, pressgurka & lingon. Smörstekt sejfilé med pepparrotskräm, rostade rödbetor & kokt potatis. Västerbottengratinerad blomkål med sauterade puylinser, potatispuré & rostade vindruvor.
Tisdag
Schnitzel med rödlöksmör, rostad potatis, rödvinssås, ärtor & citron. Vitvinspocherad kolja med skaldjurssås, rostad fänkål & potatispuré. Pasta pesto torteglioni med grillade grönsaker, rucola och grana padano.
Onsdag
Coq au vin på benfritt kycklinglår med potatispuré (smaksatt med lagrad ost) & örtsallad. Sojastekt kolja med krämiga citrusnudlar, pak choy, picklade grönsaker & koriander. Indisk buttergryta med grönsaker, grillad halloumi, rajita & basmatiris.
Torsdag
Gräddad viltgryta med potatispuré, rotfrukter & friterad grönkål. Fish Taco (panerad fisk) med pico de gallo, majsaioli, sallad & rostad majs i tortillabröd. Svamp Arranchini med tryffelaioli, parmesan & dressad bönsallad.
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med bearnaisesås, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites. Smörstekt sejfilé med mousselinesås, sparrisragu, dillkokt potatis & gräslök. Bao Bun med hoisin glacerad tofu serveras med picklade grönsaker, sallad, schiracca mayo, koriander & friterad potatis.
Sallad, bröd och kaffe ingår.
031–218 110 tychobar.se