Måndag
Nattbakad karré med kokt potatis, skysås, rotselleri & picklad lök (L).
Panerad kolja med pommes frites, remouladsås & citron (G).
Bakad morot med morotspuré, smörade bönor, dragon & chervecreme (L).
Tisdag
Köttfärslimpa med rosmarinsås, rostade rotfrukter & picklad blomkål (L).
Pocherad sej med kokt potatis, brynt smör, pepparrot & morot (L).
Bakad morot med morotspuré, smörade bönor, dragon & chervecreme (L).
Onsdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör & gröna ärtor (GL).
Bakad kolja med kokt potatis, vitvinssås, pepparrot & morot (L).
Bakad morot med morotspuré, smörade bönor, dragon & chervecreme (L).
Torsdag
Pannbiff med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L).
Pocherad kummel med potatispuré, creme ninon, picklad silverlök & dill (L).
Halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (L).
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med pommes frites, bearnaisesås, rödvinssås, tomat- & rödlökssallad.
Pocherad sej i morotsbuljong med palsternacka.
Halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (L).
Sallad, bröd och kaffe ingår.