Måndag
Kalv Wallenbergare med gräddsås, pressgurka & lingon.
Smörstekt sejfilé med pepparrotskräm, rostade rödbetor & kokt potatis.
Västerbottengratinerad blomkål med sauterade puylinser, potatispuré & rostade vindruvor.
Tisdag
Schnitzel med rödlöksmör, rostad potatis, rödvinssås, ärtor & citron.
Vitvinspocherad kolja med skaldjurssås, rostad fänkål & potatispuré.
Pasta pesto torteglioni med grillade grönsaker, rucola och grana padano.
Onsdag
Coq au vin på benfritt kycklinglår med potatispuré (smaksatt med lagrad ost) & örtsallad.
Sojastekt kolja med krämiga citrusnudlar, pak choy, picklade grönsaker & koriander.
Indisk buttergryta med grönsaker, grillad halloumi, rajita & basmatiris.
Torsdag
Gräddad viltgryta med potatispuré, rotfrukter & friterad grönkål.
Fish Taco (panerad fisk) med pico de gallo, majsaioli, sallad & rostad majs i tortillabröd.
Svamp Arranchini med tryffelaioli, parmesan & dressad bönsallad.
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med bearnaisesås, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites.
Smörstekt sejfilé med mousselinesås, sparrisragu, dillkokt potatis & gräslök.
Bao Bun med hoisin glacerad tofu serveras med picklade grönsaker, sallad, schiracca mayo, koriander & friterad potatis.
Sallad, bröd och kaffe ingår.