Lunchmeny – uppdateras varje vecka

 Välkommen till Tycho Mat och Möten – där matglädje och möten går hand i hand!

Brahegatan 10–12, Göteborg

Lunch 129 kr

Vecka 25 (16 – 20 juni) :: 11.00 – 14.00
Måndag
Nattbakad karré med kokt potatis, skysås, rotselleri & picklad lök (L). Panerad kolja med pommes frites, remouladsås & citron (GL). Grekisk sallad med fetaost, tomat, rödlök, kanderade valnötter & oliver (L).
Tisdag
Beuf Bourguignon av högrev med champinjoner, sidfläsk, lök & potatispuré (L). Pocherad sej med kokt potatis, brynt smör, räkor, dill & citron (L). Grekisk sallad med fetaost, tomat, rödlök, kanderade valnötter & oliver (L).
Onsdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör & gröna ärtor (GL). Bakad kolja med kokt potatis, vitvinssås, pepparrot & morot (L). Risotto med gulbetor, sockerärtor, chevré, parmesan & krasse (L).
Torsdag
Pannbiff med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L). Pocherad kummel med potatispuré, creme ninonsås, picklad silverlök & dill (L). Risotto med gulbetor, sockerärtor, chevré, parmesan & krasse (L).
Fredag
STÄNGT
Sallad, bröd och kaffe ingår.
031–218 110 tychobar.se