Måndag
Korv Stroganoff med jasminris, lök, grädde & rostad lök (GL)
Rökt Makrill med kokt potatis, romsås, picklad lök & kål.
Variation på Jordärtskocka (bakad/puré/chips) & picklad lök (L).
Tisdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör, haricot verts & persilja (GL)
Bakad kolja med potaispuré, creme minon, morot & dill (L).
Variation på Jordärtskocka (bakad/puré/chips) & picklad lök (L).
Onsdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, lingon & persilja (L).
Pocherad sej med potatispuré, vitvinssås, vaxbönor & picklad rödlök (L).
Variation på Jordärtskocka (bakad/puré/chips) & picklad lök (L).
Torsdag
Pannbiff med potatispuré, gräddsås, picklad rödlök & lingon (L).
Smörstekt kummel med kokt potatis, räkor, pepparrot, brynt smör & citron (L).
Friterad blomkål med quinoa, friterad grönkål, citron & persiljekräm (GL).
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med friterad potatis, bearnaise, rödvinssås & tomat- och rödlökssallad.
Smörbakad kolja med potatis, palsternacka, friterad grönkål & smörad morotsbuljong (L).
Friterad blomkål med quinoa, friterad grönkål, citron & persiljekräm (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.