Lunchmeny – uppdateras varje vecka

 Välkommen till Tycho Mat och Möten – där matglädje och möten går hand i hand!

Brahegatan 10–12, Göteborg

Lunch 129 kr

Vecka 14 (31 mars – 4 april) :: 11.00 – 14.00
Måndag
Korv Stroganoff med jasminris, lök, grädde & rostad lök (GL) Rökt Makrill med kokt potatis, romsås, picklad lök & kål. Variation på Jordärtskocka (bakad/puré/chips) & picklad lök (L).
Tisdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör, haricot verts & persilja (GL) Bakad kolja med potaispuré, creme minon, morot & dill (L). Variation på Jordärtskocka (bakad/puré/chips) & picklad lök (L).
Onsdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, lingon & persilja (L). Pocherad sej med potatispuré, vitvinssås, vaxbönor & picklad rödlök (L). Variation på Jordärtskocka (bakad/puré/chips) & picklad lök (L).
Torsdag
Pannbiff med potatispuré, gräddsås, picklad rödlök & lingon (L). Smörstekt kummel med kokt potatis, räkor, pepparrot, brynt smör & citron (L). Friterad blomkål med quinoa, friterad grönkål, citron & persiljekräm (GL).
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med friterad potatis, bearnaise, rödvinssås & tomat- och rödlökssallad. Smörbakad kolja med potatis, palsternacka, friterad grönkål & smörad morotsbuljong (L). Friterad blomkål med quinoa, friterad grönkål, citron & persiljekräm (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.
031–218 110 tychobar.se