Måndag
Pankopanerad kyckling (innanlår) med grönsaksbulgur & teryakisås (G).
Pocherad sej med dillslungad potatis & sandefjordsås (L).
Fylld zucchini med grönsaksbulgur & chilikräm (GL).
Tisdag
Rimmat stekt fläsk med kokt potatis, löksås & rårörda lingon (L).
Rimmad torsk med potatispuré, äggsås, dill & citron (L).
Fylld zucchini med grönsaksbulgur & chilikräm (GL).
Onsdag
Piccata Milanese med grönsaksris & het tomatsås (L).
Skaldjursbakad kolja med kokt potatis & syltad rödkål.
Pankopanerad fetaost med rostad potatis & het tomatsås (GL).
Torsdag
Lågtempererad karré med klyftpotatis & portvinssås.
Tychos fiskgryta med chiliaioli, vitlöksbröd & handskalade räkor (G).
Pankopanerad fetaost med rostad potatis & het tomatsås (GL).
Fredag
Köttfärsbiff med pyttpotatis, rödvinssås, pepparkräm & saltgurka (L).
Smörbakad kolja med potatispuré, vitvinssås, dill & citron (L).
Pankopanerad fetaost med rostad potatis & het tomatsås (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.