Måndag
Köttfärslimpa med rosmarinsås, rostade rotfrukter & picklad blomkål (L).
Bakad kolja med kokt potatis, vitvinssås, palsternacka & citron (L).
Grillad spetskål med brynt smörvinegrätt, mandel, kålrabbi & körvel (L).
Tisdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör & gröna ärtor (GL).
Sej Grenobloise med kokt potatis, brynt smör, kapris & rödbeta (L).
Grillad spetskål med brynt smörvinegrätt, mandel, kålrabbi & körvel (L).
Onsdag
Nattbakad karré med kokt potatis, skysås, rotselleri & picklad lök.
Pocherad kolja med potatispuré, sandefjordsås, kål & citron (L).
Grillad spetskål med brynt smörvinegrätt, mandel, kålrabbi & körvel (L).
Torsdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L).
Smörstekt kummel med palsternackspuré, potatischips, lök & skirat smör (L).
Friterad halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (GL).
Fredag
Beuf Bourguignon med champinjoner, sidfläsk, lök & potatis.
Panerad kolja med pommes frites, remouladsås & citron (L).
Friterad halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.