Måndag
Beuf Bourguignon av högrev med champinjoner, sidfläsk, lök & potatispuré (L).
Pocherad kummel med kokt potatis, vitvinssås, palsternacka & citron.
Nudelsallad med pak choi, hoisinbakad blomkål, jordnötter, furikake & sesamfrön (L).
Tisdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & lingon.
Bakad kolja med potatispuré, creme minon, morot & dill (L).
Nudelsallad med pak choi, hoisinbakad blomkål, jordnötter, furikake & sesamfrön (L).
Onsdag
Schnitzel med pommes frites, rödvinssås, kryddsmör & haricot verts (GL).
Sej Grenobloise med kokt potatis, brynt smör, kapris & rödbeta (L).
Nudelsallad med pak choi, hoisinbakad blomkål, jordnötter, furikake & sesamfrön (L).
Torsdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L).
Pocherad kolja med potatispuré, sandefjordsås, kål & citron (L).
Pasta Pomodoro med mozzarella, cocktailtomater, parmesan & ruccola (GL).
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med friterad potatis, bearnaisesås, rödvinssås & tomat- och rödlökssallad.
Smörstekt kummel med palsternackspuré, potatischips, lök & skirat smör (L).
Pasta Pomodoro med mozzarella, cocktailtomater, parmesan & ruccola (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.