Lunchmeny – uppdateras varje vecka

 Välkommen till Tycho Mat och Möten – där matglädje och möten går hand i hand!

Brahegatan 10–12, Göteborg

Lunch 129 kr

Vecka 20 (12 – 16 maj) :: 11.00 – 14.00
Måndag
Beuf Bourguignon av högrev med champinjoner, sidfläsk, lök & potatispuré (L). Pocherad kummel med kokt potatis, vitvinssås, palsternacka & citron. Nudelsallad med pak choi, hoisinbakad blomkål, jordnötter, furikake & sesamfrön (L).
Tisdag
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis & lingon. Bakad kolja med potatispuré, creme minon, morot & dill (L). Nudelsallad med pak choi, hoisinbakad blomkål, jordnötter, furikake & sesamfrön (L).
Onsdag
Schnitzel med pommes frites, rödvinssås, kryddsmör & haricot verts (GL). Sej Grenobloise med kokt potatis, brynt smör, kapris & rödbeta (L). Nudelsallad med pak choi, hoisinbakad blomkål, jordnötter, furikake & sesamfrön (L).
Torsdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L). Pocherad kolja med potatispuré, sandefjordsås, kål & citron (L). Pasta Pomodoro med mozzarella, cocktailtomater, parmesan & ruccola (GL).
Fredag
Grillad svensk gårdsgris med friterad potatis, bearnaisesås, rödvinssås & tomat- och rödlökssallad. Smörstekt kummel med palsternackspuré, potatischips, lök & skirat smör (L). Pasta Pomodoro med mozzarella, cocktailtomater, parmesan & ruccola (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.
031–218 110 tychobar.se