Lunchmeny – uppdateras varje vecka

 Välkommen till Tycho Mat och Möten – där matglädje och möten går hand i hand!

Brahegatan 10–12, Göteborg

Lunch 129 kr

Vecka 38 (15 – 19 september) :: 11.00 – 14.00
Måndag
Köttfärslimpa med rosmarinsås, rostade rotfrukter & picklad blomkål (L). Bakad kolja med kokt potatis, vitvinssås, palsternacka & citron (L). Grillad spetskål med brynt smörvinegrätt, mandel, kålrabbi & körvel (L).
Tisdag
Schnitzel med friterad potatis, rödvinssås, kryddsmör & gröna ärtor (GL). Sej Grenobloise med kokt potatis, brynt smör, kapris & rödbeta (L). Grillad spetskål med brynt smörvinegrätt, mandel, kålrabbi & körvel (L).
Onsdag
Nattbakad karré med kokt potatis, skysås, rotselleri & picklad lök. Pocherad kolja med potatispuré, sandefjordsås, kål & citron (L). Grillad spetskål med brynt smörvinegrätt, mandel, kålrabbi & körvel (L).
Torsdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka & lingon (L). Smörstekt kummel med palsternackspuré, potatischips, lök & skirat smör (L). Friterad halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (GL).
Fredag
Beuf Bourguignon med champinjoner, sidfläsk, lök & potatis. Panerad kolja med pommes frites, remouladsås & citron (L). Friterad halloumi med bulgur, zucchini, blomkål & chilimayo (GL).
Sallad, bröd och kaffe ingår.
031–218 110 tychobar.se